Våra tjänster

Vi tar alla eljobb, stora som små 

ELstrax levererar säkra elinstallationer. Vi åtgärdar fel och säkrar din fastighet, boende eller kontor för att du ska känna dig trygg och inte förlora onödiga pengar i omkostnader.

ELstrax tjänster

Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi tar både mindre och större jobb inom el och hjälper dig gärna med rådgivning och guidning.
Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig i Stockholm och installerar de elprodukter du själv valt.

 

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalité och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. 

Voltmeter
Kitchen Interior

El i kök och badrum

Att renovera ett kök eller badrum är ett stort jobb, och det kan lätt bli en mardröm om man kommer igång på fel sätt.

 

Att få elen rätt i köket eller i badrummet är en stor del av att få rummet att fungera, och det är bra att rådfråga en elektriker redan innan du drar igång med dina renoveringar. Det är bra om du har koll på vilka begränsningar som finns inför din renovering med tanke på elinstallationer, så att du inte hamnar i en situation där allt är färdigt, förutom rör till fläkten eller uttag till kylskåpet.

Eljour 24/7 i Stockholm

ELstrax jour är snabbt på plats och hjälper er med elproblemet ni har. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

När du har behov av en eljour sker det ofta plötsligt och i stort sett alltid när ett elavbrott är ett faktum. Därför ser vi alltid till att vara snabbt på plats, i Stockholm är vår eljour på plats oftast inom en timme!
 

Våran eljour jobbar dygnet runt i Stockholm. Ring oss när du behöver en elektriker i Stockholm  akut på plats eller rådgivning över telefon så hjälper ELstrax dig!

Du ska känna trygghet med att välja vår tjänst när du behöver en eljour i Stockholmsområdet. Så tveka inte att kontakta oss!

Electrician
 
laddstolpe-slider-4.jpeg

Elbilsladdare

Elbilsladdare Ladda elbilen hemma med elbilsladdare installerad av ELstrax. Laddboxar utformad som en väggbox och går att installera både i garaget och utomhus. Fördelarna med en egen laddare i hemmet är flera.

Privatpersoner kan göra avdrag på upp till totalt 50 000 kronor för installation av solceller, laddboxar och energilagring av egenproducerad el. ​Avdraget om 50% görs direkt på fakturan och gör att du som privatperson inte behöver ligga ute med pengarna i väntan på ett stödbeslut. Tryggare och enklare än förut!

 

Felsökning

Har du plötsligt fått problem med strömmen i Stockholm, och behöver snabbt få hjälp med att felsöka ett elproblem? Då har du kommit rätt. Ta hjälp av våra professionella elektriker som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig.

Har ni problem med att jordfelsbrytaren utlöser ofta? Eller upplever ni störningar i elinstallationerna? Vi på ELstrax kan hjälpa er i Stockholm med omnejd med att genomföra felsökning av er el. Våra auktoriserade och kompetenta elektriker hjälper er felsöka elen på ett säkert och effektivt sätt.

Electrician
Cage Lamp

Belysning

Att montera och hänga lampor snyggt kan vara en utmaning, speciellt om uttaget inte sitter exakt på rätt ställe för ditt matbord! Ibland kan man vilja dölja sladden, men ibland kan det vara fint att låta det vara synligt i sin enkelhet!

 

ELStrax löser ditt önskemål på bästa sätt och utifrån dina förutsättningar. En behörig elektriker kan behövas beroende på vilken elkoppling som finns tillgänglig

Strömbrytare & vägguttag

När man ska välja strömbrytare och vägguttag så tänk på att du väljer en serie som är komplett för dina önskemål. Då slipper du göra avkall på designen om du vill montera olika produkter t.ex i kombinationsramar.

 

Det blir inte så snyggt att blanda olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar mm. ELstrax guidar dig genom processen att välja rätt uttag och strömbrytare från början.

Electrician at Work
Electrican's Tools

Elcentral

I vår installation av ny elcentral med automatsäkringar (10-20 säkringar) ingår rådgivning kring elcentralen, rivning av befintlig elcentral, montering och installation av ny elcentral enligt tillverkarens monterings- och installationsanvisningar.

 

Självklart hjälper vi gärna dig med råd kring val av produkter till skåpet. Har du  ett gammal proppskåp då kan vi byta ut den till mer moderna "dvärgbrytare".