Om ELstrax

Kontakta oss

Image by Nicolas Thomas

Vad vi kan hjälpa dig med

Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi tar både mindre och större jobb inom el och hjälper dig gärna med rådgivning och guidning.
Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig i Stockholm och installerar de elprodukter du själv valt.

Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i olika elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.

Elstrax

När du har begärt en offert via ELstrax så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna elektriker i Stockholm som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalité och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig.

Om oss

Vad är ELstrax?

Vi ELstrax Handelsbolag är ett certifierat elföretag och med fackligt anslutna elektriker.

Vi består utav 15st erfarna elektriker och är tillgängliga för utlåning/uthyrning till era projekt runtom i Stockholms län, upplands län samt Södermanland.


Vi erbjuder elinstallationer och servicearbeten med det lilla extra.

Med ett flertal år i branschen ställer vi höga krav på både oss som företag och produkten/tjänster vi levererar. Oavsett vad just du behöver hjälp med är vi säkra på att vi har kunskapen för att uppfylla dina önskemål.

I dag  är vi verksamma i Stockholms regionen, Södermanland, Västermaland och våra uppdragsgivare är främst större elfirmor , fastighetsförvaltare, byggföretag, industriföretag. 
Vi erbjuder heltäckande tjänster inom elinstallation allt från utförandeentreprenad, totalentreprenad och åtar oss alla möjliga typer av projekt 

biltema_upplands-bro_bild_3_1604793882_jpg_85fb2d7c6576c84262e32f118e14fda3.jpeg

Vänligen fyll i nedan formulär eller ring oss!

Tack för din förfrågan, vi kommer att kontakta dig så snart vi kan!