Vill du jobba hos oss?  

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare!

Brinner du för service och kundvård? Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Hos oss finns säkerheten och eventualiteterna likt ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett mindre företag.

Vi på ELstrax elinstallationer AB växer i form av spänningsfyllda projekt och är således i behov av  fler engagerade elektriker med lysande känsla för service att ta sig an dessa utmaningar. 

Vi söker dig med formell utbildning som känner att du är en lyhörd och noggrann problemlösare, med viljan att bredda dina kunskaper samt lättheten till att kommunicera och arbeta både i grupp som ensam. Helst ser vi att du innehar körkort B och/eller liftkort, men det är inget vi kräver då vi oftast jobbar i lag. Utöver kunskap och meriter är personliga egenskaper och genuinitet något vi värdesätter högt hos oss, vilka kan komma att övervägas.

Vi arbetar inom hela stor-Stockholm med omnejd, så där du börjar kontra slutar för dagen kan komma att variera.

Intresserad?
Skicka ett mail med bifogat CV och personligt brev samt en kort men innehållsrik beskrivning om varför du vill jobba hos oss, till info@elstrax.se

Välkommen med din ansökan!